06 1 214-9752

Bemutatkozunk

 

Cégünk 1998. április 1-jén alakult és 1999. márciusától szolgáljuk ki a 12. kerületben megforduló vevőinket a Déli pályaudvartól nem messze, a Böszörményi úton működő üzletünkben. Teljes körű ellátást biztosítunk irodai kellékek terén cégek és magánszemélyek számára. Mindez magába foglalja az irodaszer kereskedelem, irodai és nyomdai papíráruk, leporellók, formanyomtatványok, irodaszerek, számítástechnikai kiegészítők, írószerek forgalmazását.
Lehetősége van üzletünkben igénybe venni bélyegzőkészítés, nyomtatás, fénymásolás, spirálozás, névjegykártya, fax és egyedi nyomdai szolgáltatásainkat.
Termékeink kiváló minőségét és kereskedelmi tevékenységünket a 2004 augusztusában kapott ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer tanúsítja. Szakmai fejlődésünket folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk. Filozófiánk jó minőségű termékek forgalmazása, amellyel a felhasználók maximálisan elégedettek. Mert nálunk elsődleges szempont a vásárlói elégedettség. Törekszünk arra, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon a partnereinkkel való lelkiismeretes és empatikus kapcsolat megteremtése. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, ezért partnereink számára biztosítjuk a kiürült kellékanyagok újrahasznosítását, illetve megsemmisítését.

NYITVATARTÁS

Hétfő – Csütörtök: 8:30 – 17:00
Péntek: 8:30 – 15:30

ELÉRHETŐSÉGEINK

Másik Pont Kft.
❖  1126 Budapest
Böszörményi út 5/a
☎  214-9752
✉  e-mail küldése